JP MOTO - YB16B-A


Цена:
3,399 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 16 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 210 A(EN)
Поларитет: лево +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 160x90x161
Тежина: 3860 g
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи