JP MOTO - YB14L-A2


Цена:
3,149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 14 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 185 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 134x89x166
Тежина: 3600гр
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи