JP MOTO YB12AL-A2


Цена:
2,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 12 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 155 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 134x80x160
Тежина: 3100гр
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи