JP MOTO - YB10L-A2


Цена:
2,199 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 11 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 160 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во мм): 135х90х145
Тежина: 2600гр
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи