JP MOTO - Y60-N30L-A (косилица)


Цена:
4,099 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 30 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 320 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во мм): 187х130х170
Тежина: 6500гр
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи