JP MOTO - Y50-N18L-A


Цена:
3,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 20 Ах
Волти: 12 V
Почетна моќност: 250 A(EN)
Поларитет: десно +
Апликации:
Гаранција: 6 месеци
Димензии ДxШxВ (во mm): 205x90x162
Тежина: 4530 g
Акумулатор за киселина со одржување
Високи перформанси
Потребно е формирање на батерија

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи