FIFO Држач за на Парно Pince


Цена:
538 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ФИФО магнетен држач за мобилен телефон кој што се закачува на парното од вашиот автомобил.
  • Компактабилен
  • Издржлив
  • Лесно прилагодлив
  • Погоден за ГПС и мобилни телефони
  • Видео повици, и Хендс Фри ракување.
  • Се мести во само еден потег

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи