FIFO Аукс Кабел Во Боја


Боја: Бел
Цена:
369 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ФИФО Аудио адаптер во повеќе бои.

Поврзете го вашиот телефон со вашиот автомобил или домашно стерео инстантно.

1.5м долг.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи