Евро Триаголник - Класа: I


Цена:
199 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Со Е-Ознака.

Спецификации:

Големина 430мм

Тежина 370г.

  • Евро триаголник на превиткување.
  • Лесен за местење, нема потреба од различни алати.
  • Одличен знак за предупредување, со силна црвена рефлективна боја од двете страни.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи