K2 ATF II D Масло за Автоматски Менувач 1л


Цена:
399 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ATF II D е модерно масло дизајнирано за автоматски менувачи и серво волани во кој се бара квалитет на DEXRON II D. Единствената формула е развиена со користење на најновата технологија NANOTECH. Специјално избраните основни масла обезбедуваат максимална заштита во менувачот во сите услови на работа, за да обезбедат продолжен век на траење, благо менување и минимизирање на ризикот од истекување.

Ги исполнува барањата од подолу:

ZF TE-ML 02F, 03D, 04D, 09, 11A, 14A, 17C, GM 6137-M DEXRON® II-D, CAT TO-2,MB 236.1, 236.5, 236.6, 236.7, M2C 166H, MAN 339 D, ALLISON C4, VOITH 55.6335 (G 607).

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи