ARMORALL апликатор со 3 диска за полирање


Цена:
311 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Чистењето на возилото до висок сјај може да биде тешко. 
Користењето на вистинските производи, како што се полските влошки
за апликатор со рачка, може да го направи процесот побрз и попријатен,
обезбедувајќи висококвалитетна завршница со секоја употреба. Идеален за брусење и полирање на надворешноста на вашето возило Лесен и ефикасен за употреба Отстранливата рачка се прицврстува на секоја подлога за да обезбеди
рамномерно нанесување и да ги одржува рацете чисти Жолта подлога за сунѓер – за рамномерно нанесување Бела подлога за памук - за отстранување на остатоци од восок Портокалова подлога од микрофибер - за полирање до блескава завршница

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи