Armor All Гел За Чистење И Оддржување На Кожа


Цена:
586 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Armor All Leather Care Gel

Квалитетната кожа од вашиот автомобил бара специјално внимание и грижа од вас, посебно кога е изложена на интензивно сонце, жештина & влажност во вашиот автомобил.

Богатото и луксузно средство за нега на кожа од Армор Ал ја обновува и ја ревитализира природната убавина на кожниот ентериер, за да го зачува богатото и нежно чувство.

  • Специјалните честички во гелот допираат длабоко во кожниот ентериер и безбедно чисти и отстранува мрснотии и нечистотии.
  • Кондиционерите го надополнуваат изгледот на кожата, природната убавина и го враќа мекото чувство.
  • Се бори против бледнеење, стареење и напукнување

Каде да се користи?

  • Кожни седишта
  • Кожна маска
  • Кожни панели

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи