ARMOR ALL спреј за фелни со пумпица 500мл


Цена:
996 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Чистиот сет на тркала и гуми може да направи вашиот автомобил да 
изгледа неверојатно, но е тешко да се држите во чекор со нивното
одржување чисто. Помеѓу нечистотија, остатоци од патот и прашина
од сопирачките, вашите тркала се под постојан напад секогаш кога
возите по патот. Дополнително, додека тркалата се загреваат од
сопирањето, оваа валканица може да се испече директно на тркалото. Лесен начин да се справите со ваква ситуација е да користите Armor All®
Wheel & Tire Cleaner – тој е доволно моќен за да ги чисти дури и
највалканите тркала, додека останува доволно нежен и безбеден за
да се користи на сите фабрички и резервни завршни работи. Лесен за користење секогаш кога на вашите тркала и гуми им треба малку TLC. Брзо и ефективно - резултати за неколку минути. Остава вашите тркала и гуми да изгледаат прекрасно чисти и сјајни. Специјално формулирани средства за длабоко чистење продираат во тешко
достапни места, отстранувајќи ја тврдоглавата нечистотија, маснотии,
катран и прашина од сопирачките. Може да се користи на сите видови навлаки на тркала и глави,
вклучувајќи легура, челик и хром, како и пластични облоги на тркалата.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи