Armor All Спреј За Кокпит Со Сјаен Финиш


Мирис: Ванила
Цена:
311 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Armor All Cockpit Shine

Инстантно чисти, блеснува и реставрира боја на кокпит со сјаен финиш.

    • Ефективен на пластика во ентериер, винил и гума.
    • Реставрира и освежува кокпит и ентериер детали во сите возила.
    • Анти-статична формулација спречува таложење на прашина.

Достапен во две варијанти: мирис на Ванила, и мирис на Нова Кола.

Пакувањето е 500мл.

Насока за користење

  1. Протресете го производот пред употреба,
  2. Распрснете рамномерно држејќи го производот 15цм од површината која што ќе ја третирате, потоа почекајте неколку моменти
  3. Избришете со чиста, нежна крпа. Поминете нежно за сјаен финиш, или посилно за семи-мат финиш.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи