Armor All Марамчиња за Чистење На Седишта


Цена:
186 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Armor All® Cleaning Wipes

Деликатните површини во вашиот автомобил се премногу важни за да им верувате на обичните средства што се користат во домаќинството. Добијте го оној "штотуку перен" изглед со Armor All® Марамчиња за Чистење - од #1 името во автокозметичката индустрија.

Специјално дизајнираните марамчиња за вашите потреби ефикасно ги отстрануваат сите нечистотии од ентериерните површини и го враќаат првобитниот богат изглед, сето тоа без никакво оштетување.

  • Брзо и ефективно чистење.
  • Природен, мат финиш
  • Лесно отстранува прашина, нечистотии.
  • Одлични за целиот автомобил, дашборд, винил, текстил, тепих, конзоли, кожа, и друго.

Каде да се користат?

  • Дашборд
  • Седишта
  • Врати
  • Конзоли

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи