Armor All Марамчиња за Чистење На Кожа


Цена:
186 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Armor All Leather Wipes

Квалитетната кожа од вашиот автомобил бара специјално внимание и грижа од вас, посебно кога е изложена на интензивно сонце, жештина & влажност во вашиот автомобил.

Богатите, и луксузни марамчиња за кожа од Армор Ал ја обновуваат и ја ревитализираат природната убавина на кожниот ентериер, за да го зачува богатото и нежно чувство.

  • Специјалните честички во марамчињата допираат длабоко во кожниот ентериер и безбедно чисти и отстранува мрснотии и нечистотии.
  • Кондиционерите го надополнуваат богатиот изглед на кожата, природната убавина и го враќа мекото чувство.
  • Се бори против бледнеење, стареење и напукнување

Каде да се користат?

  • Кожни седишта
  • Кожна маска
  • Кожни панели

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи