Пластична Стега УВ100


Димензии: 2.5х200 мм
Цена:
108 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Пластични стеги отпорни на УВ зрачење во повеќе димензии.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи