К2 Fox - Против Замаглување


Цена:
160 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 ФОКС 200мл. е спреј што многу брзо и ефективно спречува замаглување на стакла.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи