К2 DFA -39 1л одмрзнувач на гориво дизел


Цена:
818 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Избегнува таложење на парафински честички и блокирање на филтерот за гориво 
при температури од -39°C.
Специјалниот пакет на адитиви ги одржува инјекторите чисти.
Обезбедува возење без проблеми дури и при најтешките зими.
.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи