К2 DFA -39 0.5л одмрзнувач на гориво дизел


Цена:
480 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Избегнува таложење на парафински честички и блокирање на филтерот 
за гориво при температури од -39°C.
Специјалниот пакет на адитиви ги одржува инјекторите чисти.
Обезбедува возење без проблеми дури и при најтешките зими.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи