К2 Феликс 770 МЛ. за чистење фелни


Величина: 770 мл
Цена:
249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 Феликс ефикасно ја отстранува нечистотијата од фелните и раткапните. Содржи инхибитори на оксидација и безбеден е за користење, посебно за алуминиумски фелни. Обезбедува привремена заштита од корозија.

Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи