К2 Сунгер за рачно миење


Цена:
129 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Генерален сунѓер за миење автомобили. 
Исклучително апсорбирачки; погоден за општо миење возила како и за
отстранување на какви било постојани нечистотии, на пр. прашина, инсекти,
нечистотии на патиштата

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи