К2 чистач на кочници 600мл. - спреј


Цена:
334 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Супер-ефикасен начин за чистење на системот за кочење, замастените метални делови и разни алати.

Благодарение на посебната формула отстранува нечистотија, течности од кочницата и масти без никакви остатоци. 

Не содржи штетни соединенија на хлор и ЦФЦ-а.

Видео со упатство за употреба: 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи