К2 Сил 300мл - Силикон во спреј


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

100% силикон спреј, професионален производ за оддржување на гумени и пластични делови на автомобилите.

Ги подмачкува и одржува гумените дихтунзи на вратите од возилото и ги штити од смрзнување.

Не привлекува нечистотија и прашина.

Отпорен е на вода.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи