К2 Нута 770 мл. - Анти Инсектицид


Величина: 770 мл
Цена:
225 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Чисти многу брзо и ефикасно дури и најтврдокорна нечистотија како што е гареж, остатоци од инсекти, смола од дрва.

Се употребува на ветробрански стакла, огледала, светла.

Ја остава површината совршено чиста без флеки.

Безбеден за боја, гума и пластика.

Видео со упатство за употреба: 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи