К2 Магичен сунгер


Цена:
51 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
Потрошено

Опис

Меламин сунѓер дизајниран да отстранува цврста нечистотија без употреба 
на детергенти. Совршен за чистење на пластика, стакло,
и кожен тапацир во автомобилот и во домаќинството.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи