К2 Колор макс полир во боја - 200мл


Боја: Црна
Цена:
198 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Восок во боја што ја реставрира и ја светнува вашата фарба.

Може да се нанесе на стандарни и металик бои. 

Нема потреба да биде потполно иста боја со вашата.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи