К2 Двостран сунгер за миење


Цена:
168 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Исклучително апсорбирачки сунѓер за рачно перење. 
Сивата страна е мека и служи за општо миење на телото.
Белата страна има поцврста структура и, следствено, ги отстранува
совршено упорните нечистотии како катран или инсекти.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи