К2 Графитна маст во спреј 400мл


Цена:
298 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 графитна маст е дизајниран да го поддржи одржувањето на: 
пружински плочи, навои за завртки, топчести спојници, отворени запчаници,
запчаници со црви, синџири и други површини на триење кои примаат тешки товари
и работат во опсег на температура од -20°C до +60°C.
Може да се користи како склопен лубрикант.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи