К2 Гервазилокер - Средство за Одмрзнување Брави


Цена:
100 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 ГЕРВАЗИ/ЛОКЕР 50мл. е спреј којшто моментално ги одмрзнува сите брави. Ефикасен е на температура до -60°C.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи