К2 ВАПРОН рефил про 600мл


Цена:
1,287 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 Vapron Refill Pro е специјализирана течност посветена на професионалниот 
комплет за регенерација на фаровите на автомобилот K2 Vapron
Предупредување!
Се препорачува да користите заштитни ракавици и маска додека работите.
Избегнувајте контакт со течност со која било површина.
Комплетот не е погоден за регенерација на стаклени фарови.
Упатство за употреба:
Iстурете ја течноста во чаша, вклучена за да се стегне (до половина).
Изведете ја апликацијата користејќи го комплетот D7900 K2 Vapron.
Истурете ја неискористената течност во алуминиумско шише. Затворете го шишето цврсто.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи