Двоен USB Полнач за Дома


Боја: Бел
Цена:
565 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

2 USB приклучоци

AC Input : 100-240 VAC

DC Output: 5V / 2,1 A

Достапен во две бои: Црна и бела

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи