Батерија Long 12V 50Ah


Цена:
7,999 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Напон: 12V

  • Капацитет: 50Ah

  • VRLA технологија, без одржување

  • Без течен електролит

  • Животен век 8 години.

  • Можност за монтирање во било која положба.

  • Најчесто се применува за напојување електрични возила: инвалидска количка, машина за чистење подови итн.

  • Ширина на извод (F8) M6

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи