Батерија Long 12V 18Ah


Цена:
3,499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Напон: 12V

  • Капацитет: 18Ah

  • VRLA технологија, без одржување

  • Без течен електролит

  • Животен век 8 години.

  • Можност за монтирање во било која положба.

  • Не е предвидено да се употребува за електрични возила

  • Ширина на извод (F3) M5

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи