Батерија Long 12V 12Ah


Цена:
2,099 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Напон: 12V

Капацитет: 12 Ah

VRLA технологија

Без течен електролит

Животен век 8 години

Можност за монтирање во било која положба

Наменето за напојување на UPS системи, алармни уреди, централи итн.

НЕ Е НАМЕНЕТО ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА (ТРОТИНЕТ, ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА, ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ИТН.)

Ширина на извод (F1) 4.75mm

ДИМЕНЗИИ(ДхШхВ во mm): 151х98х95

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи