K2 Benzin - адитив за бензин


Цена:
179 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Уште од првата употреба, овој производ перфектно го чисти целиот систем за довод на гориво. Уште неколку причини зошто треба да го поседувате К2 Бензин.

  • Ја намалува потрошувачката на гориво и емисијата на штетни гасови.

  • Ја враќа снагата на моторот.

  • Го олеснува стартот и го продолжува работниот век на моторот.

  • Да се користи исклучиво за бензински мотори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи