ARMOR ALL спреј за гуми 500мл


Цена:
664 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Armor All Extreme Tyre Shine е производ базиран на силикон кој
обезбедува долготрајна заштита и им дава на вашите гуми врвен
„влажен“ сјај. Откако ќе се испрска, формулата Extreme Tire Shine
почнува да делува така што ја премачкува гумата со заштитна фолија
која се суши за да остави свежо полиран сјај. Екстра засилувачи на сјај за интензивен, мазен, изедначен сјај Условува, храни и зачувува вашите гуми со богат црн изглед Без бришење, без плакнење, без неред Заштитува од штетни елементи кои можат да предизвикаат пукање и избледување Пријатен мирис на ванила

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи