K2 Woody Дрвен Освежувач на Воздух


Арома: Јагода
Цена:
65 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Дрвен украсен освежувач на воздух за во кола. Освежува и придонесува пријатна арома на вашиот интериор.

Достапен во повеќе ароми.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи