K2 Vento Освежувач на Воздух


Арома: Фарен
Цена:
115 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Солидно, дебело, издржливо јаженце за закачување
  • Дрвено капаче
  • Мирисот трае до 60 дена
  • Капацитет од 8мл
  • Елегантен дизајн

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи