K2 Deocar Освежувач - Фарен 100мл


Цена:
162 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Екстремно концентриран освежувач за воздух со вграден распрскувач. Многу ефикасно ги неутрализира сите непријатни мириси. Едно пакување од 100мл трае околу 125 распрскувања.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи