K2 Prolok - заштита за навој


Цена:
225 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Заштита за навој со голема сила. Одлично ги обезбедува споевите на навојот од самоодвртување и ги штити од корозија.

Да се користи кога навојниот спој не се демонтира често.

Анаеробен, реагира во контакт со метал.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи