К2 Боно 300 мл. - за реставрација на пластика


Цена:
189 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Исклучително ефикасен препарат за чистење, обновување и заштита на сите видови делови кои се направени од пластика, винил, гума, браници, спојлери и други пластични елементи.

Создава анти-статички слој кој штити од УВ зрачење.

Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи