VP POWER 12v 110ah D+ (IVECO)


Цена:
8,650 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 110 Ах
Почетна моќност: 800 A(EN)
Поларитет: десно +
Димензии LxWxH (во mm): 344 x 171 x 213/235 со столбови
Тежина: 24,70 кг
Гаранција: 25 месеци
Апликации: За возила со стандардна опрема за широка 
потрошувачка (клима, електрични лифтови, централна брава) КАРАКТЕРИСТИКИ: Калциум - Калциум технологија (Ca - Ca) Стандардна стартна струја Поволен сооднос цена/квалитет

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи