VP MAXIMUS ASIA 12v72ah D+, L+


Цена:
6,200 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 72Ah
Почетна струја: 600A(EN)
Поларитет: лево +
Димензии: ДxШxВ (во мм): 260 x 173 x 204/225
Тежина: 17,2 кг
Гаранција: 25 месеци
           

Карактеристики:

- Технологија на Ca/Ca (намалена потрошувачка на вода, 
ниско ниво на самоиспуштање) -Во технолошкиот процес, строга употреба на чистота на олово
(PB) 99,99% од оловна руда (не отпад) -Зголемени струи на ладно стартување (максимум за случајот D-26) -Зголемена дебелина на позитивната плоча (стабилност на
капацитивност при експлоатација) -Поголем број на позитивни плочи (максимална површина на плочите,
состојба на зголемена струја на ладно стартување) -Полиетиленски сепаратор (џеб) со високи перформанси -Опсег на апликација (за автомобили помеѓу 5-10 години) - Формиран по посебна формула (работен век 4-5 години) -Интегрирана рачка за носење -Отпорен на вибрации (B2) - Анти-експлозивна заштита -Херметички дуплекс капак со гасна рекомбинација -Вграден индикатор за брзо контрола на полнењето на батеријата (магично око) -Нови генерации на автомобили, високо ниво на опрема (класи за волумен на мотор до 2,5 литри) - Минимално одржување -Одличен (многу поволен) сооднос цена/квалитет -Произведено од VIPIEMME -Земја на потекло ИТАЛИЈА

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи