VP MAXIMUS ASIA 12v 40ah L+,D+


Цена:
3,500 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 40Ah
Почетна струја: 340A(EN)
Поларитет: десно +, лево+
Димензии: ДxШxВ (во мм): 187 x 127 x 203
Тежина: 10,2 кг
Гаранција: 25 месеци
       

Карактеристики:

- HYBRID PbCa/PbSb технологија (намалена потрошувачка на вода,
пониско ниво на само-празнење) -Во технолошкиот процес, строга употреба на чистота на олово
(PB) 99,99% од оловна руда (не отпад) -Зголемени струи на ладно стартување (максимум за случајот NS-40) -Зголемена дебелина на позитивната плоча (стабилност на
капацитивност при експлоатација) -Поголем број на позитивни плочи (максимална површина на плочите,
состојба на зголемена струја на ладно стартување) -Полиетиленски сепаратор (џеб) со високи перформанси - Опсег на апликација (за автомобили помеѓу 5-15 години) - Формиран по посебна формула (работен век 4-5 години) -Интегрирана рачка за носење -Отпорен на вибрации (B2) - Анти-експлозивна заштита -Херметички дуплекс капак со гасна рекомбинација -Вграден индикатор за брзо контрола на полнењето на батеријата (магично око) -За стари и понови генерации на автомобили, средно ниво на опрема (класа на волумен на моторот до 1,2 литри) - Минимално одржување -Одличен (многу поволен) сооднос цена/квалитет -Произведено од VIPIEMME -Земја на потекло ИТАЛИЈА

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи