VP MAXIMUS 62Ah


Опција: Само Акумулатор
Цена:
4,919 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

 

  • Капацитет: 62Ah
  • Стартна снага: 550A
  • Поларитет: Десни +
  • Апликација: Премиум акумулатор за понови генерации. 
  • Димензии ДxШxВ (во mm): 242x175x190
  • Гаранција: 30 месеци
  • Калциум технологија (Ca - Ca)
  • Стандардна стартна струја
  • Многу поволен однос на цена и квалитет
  • Вградена дршка

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи