VP MAXIMUS 12v44ah D+ (Пунто)


Цена:
3,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Капацитет: 44Ah
Почетна струја: 440A(EN)
Поларитет: десно +
Димензии: ДxШxВ (во мм): 175 x 175 x 190
Тежина: 10,2 кг
Гаранција: 25 месеци
        

Карактеристики:

– Технологија Ca/Ca (намалена потрошувачка на вода, ниско ниво на самоиспуштање)

-Во технолошкиот процес, строга употреба на чистота на олово 
(PB) 99,99% од оловна руда (не отпад) -Зголемени струи на ладно стартување (максимум за случајот L-0) -Зголемена дебелина на позитивната плоча (стабилност на
капацитивност при експлоатација) -Поголем број на позитивни плочи (максимална површина на плочите,
состојба на зголемена струја на ладно стартување) -Полиетиленски сепаратор (џеб) со високи перформанси -Опсег на апликација (за автомобили помеѓу 5-10 години) - Формиран по посебна формула (работен век 4-5 години) -Интегрирана рачка за носење -Отпорен на вибрации (B2) - Анти-експлозивна заштита -За поновите генерации автомобили, средно ниво на опрема (класи на волумен на моторот до 1,2 литри) - Минимално одржување -Одличен (многу поволен) сооднос цена/квалитет -Произведено од VIPIEMME -Земја на потекло ИТАЛИЈА

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи