REACTOR 12v 75Аh D+ со магично око


Цена:
7,490 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Акумулаторите одговараат на сите возила од средна класа со зголемен број на електрични потрошувачи во возилото со зафатнина на моторот до 3 литри. Додатниот број на плочки го зголемува животниот век на акумулаторот.

  • Капацитет: 75 Ah
  • Стартна снага: 750 A(EN)
  • Поларитет: Леви +
  • Гаранција: 40 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 278х175х190

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи