REACTOR 12v 62Ah D+ со магично око


Цена:
6,490 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Акумулаторoт одговара на сите возила од средна класа со зголемен број на електрични потрошувачи во возилото со зафатнина на моторот до 2 литри. Додатниот број на плочки го зголемува животниот век на акумулаторот.

  • Капацитет: 62Аh
  • Стартна снага: 620 А(EN)
  • Поларитет: Десни +
  • Гаранција: 40 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 242х175х190

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи