REACTOR 12v 100ah D+ со магично око


Цена:
9,990 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Капацитет: 100 Ah
  • Стартна снага: 1000 A(EN)
  • Поларитет: Десни +
  • Гаранција: 40 месеци
  • Димензии: ДxШxВ (во mm): 353х175х190

Акумулаторот одговара на сите теретни возила со бензински мотор со зафатнина од 3 до 4 литри и дизел мотор со зафатнина од 2.5 литри. 

Уникатните вредности на струјата при ладен старт го издвојуваат овој акумулатор од другите понуди застапени на овие пазари.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи